Programma

Eén jaar PAPER; terugblik op een groot avontuur

14.30 - 15.00
Programma
OP 26 mei bestaan PAPER precies een jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken. Het was het eerste dagelijks betaalde digitale magazine van Nederland en het afgelopen jaar was een groot avontuur waarvan we veel geleerd hebben. Aangezien we allemaal, hoe je het wendt of keert, op een gegeven moment de overstap naar digitaal zullen moeten maken, is het nuttig om naar het eerlijke verhaal over de oprichting van PAPER te komen luisteren.

De beste cover kies je achteraf

15.00 - 15.30
Spreker:
Aart Aarsbergen
Programma
National Geographic Nederland•België is een van de 39 lokale edities van het fameuze Amerikaanse blad National Geographic Magazine. Hoe kiest de Nederlandse redactie zijn covers? Welke covers zijn geslaagd, welke minder? Achteraf, als de verkoopcijfers bekend zijn, weet je pas of de cover goed was.

Quote of klote: de coversuccessen en missers van ’s lands vrolijkste maandblad

16.00 - 16.30
Spreker:
Paul van Riessen
Programma
Vanuit de gedachte dat juist de valpartijen leerzaam zijn, zal ik de toehoorders niet alleen onze coversuccessen laten zien, maar ook onze missers. Daarnaast zal ik ze trakteren op voorbeelden van de schitterende en kenmerkende fotoreportages die ons blad de afgelopen jaren hebben gesierd. Waarbij in sommige gevallen de verhalen over het productieproces soms nog spannender zijn dan het resultaat.

Partners

mtcontent klein

 

mtlogo

 

Persgroep 

 

 

 

 

 

 

Sponsor

Logo 123rf