Media Partner | MarketingTribune

Partners

MarketingTribune is hét vakblad over merken en mensen en verschijnt 22 keer per jaar. Dagelijks stuurt MarketingTribune een nieuwsbrief met relevante informatie voor elke marcom professional.

Bekijk de website

Media Partner | MarketingTribune Content

Partners

MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.

Bekijk de website

Partner | De Persgroep

Partners

De Persgroep Nederland is een toonaangevende uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. Het diverse portfolio van de Persgroep Nederland omvat onder andere: AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, PAPER, De Twentsche Courant Tubantia, De Gelderlander, BN DeStem, de Stentor, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, PZC, ruim 200 huis-aan-huiskranten, Nationalevacaturebank.nl, Intermediair.nl, Tweakers.nl, Carsom.nl, Autotrack.nl en Qmusic. Adverteerders kunnen nu profiteren van landelijke aandacht tot gerichte aandacht binnen een specifieke gemeenten. De Persgroep Nederland: de best bekeken media van Nederland.

Bekijk de website

Organisatie | BBP Media

Partners
BBP Media is een onafhankelijk B2B-mediabedrijf en al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richt BBP Media zich op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en in customer contact centers. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met een leidend global congres en een drietalige website een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Samenwerking met branchepartijen zoals verenigingen en associaties, is een kerncompetentie van BBP Media.


Bekijk de website

Partners

mtcontent klein

 

mtlogo

 

Persgroep 

 

 

 

 

 

 

Sponsor

Logo 123rf